Aleon, vlot verzekerd

Verzekeringen: een saaie boel? Complexe materie? Om eerlijk te zijn: we snappen ergens wel dat jij er zo naar kijkt. Want als ondernemer of toekomstige woningeigenaar, mama of papa to be ben jij met duizend-en-een andere - en voor jou leukere - dingen bezig. Maar dat wil niet zeggen dat jouw verzekeraar een saaie mens hoeft te zijn. Integendeel. Da’s toch hoe wij van Aleon er over denken. Wij vinden het oprecht plezant om al die kleine letters in polissen uit te pluizen. Wij zijn de mannen en vrouwen van de cijfers in de contracten. Waar we het echt voor doen, is om jou zo goed mogelijk te helpen. En dat lukt alleen van mens tot mens. Met een fijne open babbel. Een goede verstandhouding. Dat was 40 jaar geleden zo toen we ermee begonnen en is vandaag niet anders. Want dan gaat alles eens zo vlot. Zelfs zoiets complex als verzekeringen.

Aleon, vlot verzekerd.

Wij verzekeren je van:

  • Expertise: Als tweede generatie bedrijf hebben we jarenlange ervaring. We zijn steeds bereikbaar voor jou als klant en staan dicht bij je.
  • Transparant: Bij Aleon hechten we veel belang aan een open en duidelijke communicatie. Daar heb jij als klant alleen maar baat bij!
  • Maatwerk: Wij gaan op zoek naar de voor jou meest geschikte oplossing en verzekering!
  • Klantgericht: Jij als klant staat bij ons centraal! We vullen je wensen zo goed mogelijk in, zodat je met een gerust gevoel verder kan. 


Onze Visie

In essentie komt de visie van ons kantoor op het volgende neer: Wij willen meehelpen bij het realiseren én in stand houden van de projecten van onze klanten. Concreet betekent dit dat we "samen met de klant" mogelijke risico's in kaart brengen en hiervoor verzekeringsoplossingen op maat aanbieden.

Onze hoofdzorg is het ontzorgen van onze klant.


Het team

Preferente partners